Ziektekosten / Huisdierverzekering

Ziektekostenverzekering

Elke Nederlander van 18 jaar en ouder dient zich verplicht te verzekeren voor het basispakket ziektekosten en moet daar elke maand premie voor betalen. Zo’n basis ziektekostenverzekering verschilt in prijs per aanbieder en het is dan ook goed om vooraf de verschillende zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Een adviseur van Assurantiekantoor Munsterhuis heeft een goed overzicht van alle verschillende zorgverzekeraars en kan voor u de best passende zorgverzekering afsluiten.

Naast de basispremie kunt u er ook voor kiezen om een aanvullende premie te betalen, zodat meerdere zaken verzekerd zijn. Tandheelkunde, oogarts of fysiotherapie: bepaal samen met ons wat voor u van belang is en wij kunnen voor u geheel onafhankelijk de meest geschikte zorgverzekering vinden. Uiteraard tegen de laagste premies en met de meest gunstige voorwaarden. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Huisdierverzekering

Uw huisdier is een kostbaar bezit en u wilt niet dat hem of haar iets overkomt. Toch zult u regelmatig met het dier naar de dierenarts moeten, al is het maar voor een eenvoudige controle. De tarieven die dierenartsen hanteren zijn vaak helaas niet voor de poes. Met een huisdierenverzekering hoeft u maar een beperkt gedeelte van een eventuele behandeling te betalen, zodat u niet plotseling voor verrassingen komt te staan. Ook hier is van belang dat u een huisdierverzekering kiest die het beste bij uw huisdier en uw wensen past. Bespreek het met uw adviseur van Assurantiekantoor Munsterhuis en sluit een geschikte huisdierverzekering af.