Verzekering inboedel, kostbaarheden en aansprakelijkheid

Inboedelverzekering

Een van de onderdelen van een woonhuisverzekering is een inboedelverzekering. Zo’n verzekering is niet verplicht, maar toch heeft bijna iedereen er wel een afgesloten. Logisch, want we zijn nu eenmaal zuinig op onze spullen. Wat er nu precies allemaal onder uw inboedelverzekering valt wordt duidelijk met deze eenvoudige regel. Alles wat u op kunt pakken en mee kunt nemen valt onder de inboedel. Dit in tegenstelling tot de zaken die vast aan uw huis zitten en niet zo maar weg te halen zijn zonder te beschadigen. Die vallen allemaal onder de opstalverzekering.

U heeft bij ons de keuze uit een uitgebreide, een extra uitgebreide en een meest uitgebreide dekking bij uw inboedelverzekering. De meeste mensen kiezen doorgaans voor de laatste optie die naast de standaard dekkingen (zoals brand, inbraak, vandalisme, lekkage en aanrijdingen) een aantal extra mogelijkheden bevat. De hoogte van de premie is afhankelijk van de woonplaats en het te verzekeren kapitaal. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Kostbaarhedenverzekering

Niet alle zaken in huis vallen onder de inboedelverzekering. Voor bijvoorbeeld antiek, kunst en sieraden sluit u beter een kostbaarhedenverzekering af. Wij bevelen nagenoeg al onze klanten aan om ook deze kostbaarhedenverzekering te kiezen, die een welkome aanvulling is op uw inboedelverzekering. Aangezien het veelal om specifieke voorwerpen gaat, wordt zo’n verzekering speciaal voor u op maat gemaakt.

Bescherm al uw kostbaarheden verstandig en kies voor een kostbaarhedenverzekering. Neem contact met ons op en sluit eenvoudig af via Munsterhuis Assurantiën.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering is onmisbaar bij onvoorziene ongelukken. U heeft zelf de keuze tot welk bedrag u verzekerd wil zijn en vaak is dat minimaal voor €1.000.000. Kies daarbij voor een aansprakelijkheidsverzekering zonder eigen risico, zodat u niet alsnog voor onverwachte kosten komt te staan. Uw adviseur van Munsterhuis Assurantiën kan u er alles over vertellen. Maak een afspraak en kijk samen wat voor uw situatie de beste optie is.