Ongevallen / Rechtsbijstand / Uitvaartverzekering

Ongevallenverzekering

Natuurlijk hoopt u dat het niemand in uw gezin overkomt, maar als het toch gebeurt dan wilt u goed verzekerd zijn. Wie kiest voor een ongevallenverzekering krijgt een uitkering bij blijvende invaliditeit of wanneer u komt te overlijden als gevolg van een ongeluk. Het kan ook zijn dat uw nabestaanden een uitkering ontvangen. U heeft zelf de keuze tot welk bedrag u uzelf (of uw nabestaanden) wilt verzekeren. Hoe hoger dit bedrag, hoe hoger de premie is die u dient te betalen.

U bent met een ongevallenverzekering verzekerd voor vele soorten ongevallen, of het nu gaat om een fietsongeval, een vergiftiging of een mishandeling. Het valt allemaal onder de dekking van deze verzekering. Ook de plek van het ongeluk is niet van belang: thuis of op uw werk, in Nederland of op uw vakantieadres. Neem voor meer informatie contact op met een van onze adviseurs en ontvang een onafhankelijk aanbod voor een ongevallenverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

Juridische hulp is duur. Toch wilt u graag uw recht halen als u een conflict met iemand heeft. Met een rechtsbijstandverzekering zorgt u ervoor dat u juridisch geholpen wordt op de momenten dat u dat nodig heeft. U wordt bijgestaan door juristen die in dienst zijn van uw rechtsbijstandverzekeraar, waarvan de kosten volledig zijn gedekt. Is het nodig dat er een rechter wordt ingeschakeld of heeft u specialistische kennis nodig? Dan wordt de zaak uitbesteed waarvan de kosten veelal niet meer volledig onder de verzekering vallen. De polisvoorwaarden geven precies aan tot welk bedrag deze externe kosten zijn meeverzekerd. Overleg vooraf dus goed met uw adviseur van Assurantiekantoor Munsterhuis. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Uitvaartverzekering

Als u komt te overlijden, dan hebben uw nabestaanden het al zwaar genoeg. U wilt ze niet ook nog eens laten opdraaien voor hoge uitvaartkosten. Met een uitvaartverzekering regelt u vooraf dat de kosten van uw uitvaart betaald kunnen worden. U bepaalt vooraf het bedrag waarvoor u verzekerd wilt zijn en op basis daarvan wordt uw premie vastgesteld. Elke crematie of begrafenis is immers anders en is volledig afhankelijk van uw eisen en wensen. Bespreek het tijdens een adviesgesprek met een van onze adviseurs en wij kunnen u een passend en volledig onafhankelijk verzekeringsvoorstel aanbieden. Neem contact op.