Milieu / Transport / Rechtsbijstandverzekering

Milieuverzekering

Heeft uw bedrijf per ongeluk schade berokkend aan het milieu? Met een milieuverzekering verzekert u de door milieuschade veroorzaakte kosten. Zulke kosten kunnen behoorlijk in de papieren lopen en komen volledig voor uw rekening als u zich daar niet tegen verzekerd hebt. Ook de gevolgen van milieuschade zijn meeverzekerd. U moet dan denken aan bijvoorbeeld de kosten voor onderzoek. U heeft vaak de mogelijkheid om bedrijfsschade ook mee te verzekeren in uw milieuverzekering. Leg uw situatie voor aan een van onze adviseurs en ontvang een onafhankelijk en passend advies voor een milieuverzekering met uitstekende voorwaarden en een interessante premie.

Transportverzekering

Vervoert u eigen goederen of de goederen van anderen als professionele transporteur? Dan is het van belang om de lading te verzekeren tegen schade. Hiermee verkleint u de financiële risico’s bij verlies of beschadiging van de goederen. U kunt kiezen of u de transportverzekering afsluit voor eenmalige transporten of voor doorlopend geoderentransport. Samen met een adviseur van Assurantiekantoor Munsterhuis bepaalt u welk soort verzekering het beste voor uw bedrijf en op uw situatie van toepassing is. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Rechtsbijstandverzekering

Als ondernemer wilt u uw zaakjes altijd perfect regelen. Toch bestaat de mogelijkheid dat u onverhoopt in een zakelijk conflict verwikkeld raakt. Vaak heeft u dan zelf niet voldoende kennis om u op de juiste manier te verdedigen. Een rechtsbijstandverzekering kan dan soelaas bieden. U krijgt dan juridische hulp en advies bij zakelijke conflicten. Dit kan met een medewerker of met bijvoorbeeld een afnemer zijn. Maar ook geschillen met de overheid en juridische vragen over personeel en sociale wetgeving vallen onder uw rechtsbijstandverzekering. De hoogte van de premie wordt bepaald door de verzekeringen en de gewenste dekking die u kiest in uw pakket. Vraag het een van onze adviseurs tijdens een oriënterend gesprek.