Caravan / Boot / Kampeerautoverzekering

Caravanverzekering

Met een caravanverzekering dekt u de schade aan uw caravan, de bijbehorende voortent/luifel en de inboedel. Vrijwel alle schadeoorzaken zijn hierbij gedekt. De inboedel van uw caravan is tegen nieuwwaarde verzekerd. Een caravanverzekering is wel bedoeld voor caravans die particulier en recreatief worden gebruikt. Gebruikt u hem zakelijk of permanent, dan gelden andere voorwaarden. Soortgelijke verzekeringen zijn er ook voor stacaravans. Wilt u ook een voordelige caravanverzekering afsluiten? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Bootverzekering

Wilt u varen met een veilig gevoel? Verzeker dan uw boot of pleziervaartuig bij Assurantiekantoor Munsterhuis. Met een bootverzekering wordt schade aan het vaartuig zelf gedekt, de inboedel aan boord (meestal tot zo’n 15 of 20% van het op casco verzekerd bedrag) en de aansprakelijkheid voor schade die met het vaartuig wordt veroorzaakt. De premie is afhankelijk van wat voor soort boot u heeft, hoe oud het vaartuig is, wat de maximumsnelheid van het schip is, welke dekking u kiest en om welk verzekeringsgebied het gaat. Laat onze adviseurs u een vrijblijvend aanbod doen voor uw situatie.

Kampeerautoverzekering

Als u op reis gaat met een kampeerauto of camper, dan wilt u uiteraard ook goed verzekerd zijn. Met een kampeerautoverzekering verzekert u uw vakantievervoer tegen de vele risico’s die u op vakantie tegen kunt komen. Bepaal zelf uw gewenste dekking en laat onze adviseurs u een verzekering op maat aanbieden. U heeft de keuze uit Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA en beperkt casco en WA en volledig casco. Zo heeft u altijd een kampeerautoverzekering die past bij uw camper en kunt u onbezorgd op reis.