Bromfiets / Motor / Oldtimer / Vrachtautoverzekering

Bromfietsverzekering

Met een bromfietsverzekering kunt u alle soorten bromfietsen, (elektrische) scooters en snorfietsen verzekeren. Een bromfietsverzekering dekt in elk geval de schade die u met dit rijtuig aan derden kunt toebrengen. U heeft tevens de mogelijkheid om onder andere diefstal van de bromfiets mee te verzekeren of schade aan de bromfiets door een aanrijding, ook als u daaraan zelf schuld heeft. Bij sommige verzekeraars heeft u de keuze uit een volledige cascodekking (allrisk). De premie voor het WA-gedeelte en het cascogedeelte worden apart berekend. Zo wordt er gekeken of de bromfiets wel of geen versnellingen heeft en geldt er voor oldtimers veelal een lagere premie. Wat voor u de meest geschikte bromfietsverzekering is, kunt u met de adviseurs van Assurantiekantoor Munsterhuis bepalen. Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Motorverzekering

Een motorverzekering is een verzekering waarmee een motorrijder eventuele schade die hij aan anderen veroorzaakt afdekt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om eventuele schade aan uzelf en/of de eigen motor te verzekeren. U heeft natuurlijk het meeste aan een motorverzekering die precies past bij uw persoonlijke situatie en de motor die u rijdt. Onze adviseurs kunnen u er alles over vertellen. Neem contact op voor meer informatie.

Oldtimerverzekering

Wordt uw auto door de overheid aangemerkt als een oldtimer? Kies dan voor een oldtimerverzekering.  Een auto wordt bestempeld als een oldtimer als hij meer dan 25 jaar oud is, een kostbaar bezit is en gezien kan worden als een verzamelobject en als er een merkenclub voor dit type auto bestaat. De premie wordt afgestemd op het aantal kilometers dat u rijdt en de periode waarin u rijdt. U dient de auto wel alleen recreatief en hobbymatig te gebruiken en u mag maximaal 7.500 kilometer op jaarbasis rijden. Ook heeft u nog een tweede (personen)auto op uw naam staan voor dagelijks gebruik. Laat uw oldtimerverzekering voor u op maat berekenen en maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Vrachtautoverzekering

Een vrachtwagen is een waardevol bezit, zeker omdat het vaak een onderdeel vormt van uw broodwinning. U wilt hem (en uzelf) dan ook zo goed mogelijk beschermen. Kies daarom voor een vrachtautoverzekering die volledig is afgestemd op uw specifieke (bedrijfs)situatie en uw persoonlijke wensen. WA, WA beperkt casco en WA volledig casco: het is allemaal mogelijk. Maak voor een onafhankelijk en een persoonlijk advies een afspraak met een van de adviseurs van Assurantiekantoor Munsterhuis.