Auto / Exclusieve auto / Aanhangerverzekering

Autoverzekering

Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen waar u uit kunt kiezen, veelal afhankelijk van de leeftijd van uw auto en het aantal kilometers dat u op jaarbasis rijdt. Als u een auto heeft, bent u wettelijk verplicht om een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WA) af te sluiten. Met zo’n autoverzekering bent u verzekerd als u schade bij anderen veroorzaakt met uw motorvoertuig en u daarvoor aansprakelijk bent. Kiest u voor een beperkt cascoverzekering dan is uw motorvoertuig verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal en storm- en bliksemschade. Met een volledig cascoverzekering (ook wel allrisk verzekering genoemd) bent u, naast alle schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorvoertuig óf die anderen aan uw voertuig hebben veroorzaakt. Wij kunnen uw auto verzekeren tegen zeer scherpe premies. Neem contact met ons op voor meer informatie of bereken hier direct uw premie.

Exclusieve auto verzekeren

Rijdt u in een exclusieve auto zoals bijvoorbeeld een Porsche, Ferrari, Bentley, BMW of Mercedes? Laat uw exclusieve auto goed verzekeren. Het gaat dan om auto’s die duurder zijn dan zo’n €80.000. Ook als u een uitgebreide autocollectie heeft of een bijzondere oldtimer bezit, kan het verstandig zijn om een exclusieve autoverzekering te kiezen. Neem voor meer informatie contact met ons op zodat we voor uw situatie en wensen met een interessant aanbod kunnen komen.

Aanhangerverzekering

Ga zonder zorgen op weg met uw aanhanger en maak gebruik van een aanhangerverzekering. Zo’n verzekering dekt de schade aan uw gekoppelde aanhanger, boot- of paardentrailer. Bijvoorbeeld door schade door een aanrijding, een brand, een storm of door diefstal. Een WA-verzekering van uw aanhangwagen is verder niet nodig want die is al verzekerd via de WA-dekking van uw auto. Meer weten over bijvoorbeeld de hoogte van de premie van een aanhangerverzekering voor uw situatie? Neem dan contact met ons op.