Assurantiekantoor Munsterhuis regelt alles voor u

Assurantiekantoor Munsterhuis is een onafhankelijk verzekeringsbedrijf in Hengelo. Bij ons vindt u alles van scherpgeprijsde autoverzekeringen tot en met inboedelverzekeringen en zakelijke verzekeringen. Uw situatie en behoeften staan voorop, met zowel oog voor kwaliteit als voor een scherpe prijs. Gebeurt er onverhoopt iets, dan regelen wij alles voor u met de verzekeringsmaatschappij waar u verzekerd bent.

Van autoverzekeringen tot een compleet pakket

Als regionaal assurantiekantoor gevestigd te Hengelo zijn wij al meer dan 50 jaar actief in verzekeringen. Het is begonnen met autoverzekeringen, maar tegenwoordig kunt u voor al uw verzekeringen bij ons terecht. We hebben een eigen schadeherstelbedrijf, wat zorgt voor korte lijnen, zodat u snel geholpen wordt.

Onafhankelijk, dus u staat centraal

Wij onderzoeken graag voor u welke verzekeringsmaatschappij voor u het aantrekkelijkste aanbod heeft. Als onafhankelijk werkend assurantiekantoor adviseren wij afhankelijk van uw situatie en behoeften een passende verzekering. Als u gesteld bent op persoonlijk contact, service, gemak, zekerheid en bovendien op deskundigheid en klantvriendelijkheid, dan bent u bij Assurantiekantoor Munsterhuis aan het juiste adres.

Wij helpen u graag

Als er iets gebeurd is, hebben wij aan een ingevuld schadeformulier en een reparatiefactuur of aankoopfactuur vaak al voldoende. De rest regelen wij voor u. Bel voor meer informatie met 074-2592882 of vul ons contactformulier in.

Roy Munsterhuis

Roy Munsterhuis

Ruim vijftien jaar ben ik actief in de financiele dienstverlening. Het vak van financiële dienstverlener heb ik geleerd bij een groot tussenpersoon in Enschede. Na het vak daar in de loop der jaren te hebben geleerd, heb ik besloten met Assurantiekantoor Munsterhuis mijn kennis, deskundigheid en ervaringen te delen met klanten. Ik vind het uitdagend om met particulieren en ondernemers te sparren en zo tot de best mogelijke maatwerkoplossingen te komen.