Hypotheek vergelijken / Hypotheek oversluiten

Hypotheek vergelijken

Als u een huis gaat kopen, dan heeft u normaal gesproken het geld voor deze investering niet zomaar op de bank staan. De meeste mensen sluiten dan ook een hypotheek af. Maar welke hypotheek is nu het beste? Er zijn zo veel soorten hypotheken dat u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Assurantiekantoor Munsterhuis kunt u eenvoudig allerlei hypotheken vergelijken. Wij onderscheiden ons in de drukke hypotheekmarkt met een eigentijdse en complete aanpak.

Een hypotheek vergelijken is meer dan alleen kijken naar wat uiteindelijk uw netto maandbedrag is dat u dient te betalen gedurende de looptijd van de hypotheek. Een hypotheek toetsen wij dan ook op zaken als fiscaliteit, leeftijd, looptijd, gezinssituatie en toekomstvisie. Zo kunnen we uw woonlasten exact aan laten sluiten op úw persoonlijke situatie, nu en in de toekomst!

Hypotheek oversluiten

Heeft u al een hypotheek op een bestaande woning, maar is de rentevaste periode bijna ten einde of wilt u om een andere reden uw hypotheek oversluiten? Ook daar kunnen wij u prima bij van dienst zijn. We brengen uw huidige financiële situatie in kaart en bekijken de mogelijkheden die er zijn op het gebied van uw hypotheek oversluiten.

U kunt verschillende redenen hebben om uw hypotheek te willen oversluiten. Misschien is de huidige rente op dit moment veel lager dan de rente waarvoor u destijds de hypotheek hebt afgesloten. Het kan ook zijn dat u uw woning wilt gaan verbouwen of juist overwaarde op uw woning wilt vrijmaken door de hypotheek over te sluiten. Is er iets gewijzigd in uw persoonlijke situatie? Ook dat kan een moment zijn om een andere hypotheek te willen afsluiten. De adviseurs van Assurantiekantoor Munsterhuis kunnen u er alles over vertellen. Neem contact  met ons op voor een oriënterend gesprek waarbij we kunnen bekijken of uw hypotheek oversluiten de moeite waard is.